Emaitzak: 3

ES EU
Kimika (1)
Un vino es una mezcla muy compleja; contiene agua, etanol, azúcares, ácidos orgánicos, pigmentos (que le dan color) y otros ingredientes. Ardoa oso nahaste konplexua da; ura, etanola, azukreak, azido organikoak, pigmentuak (kolorea) eta beste osagai batzuk ditu.

Materiala: Kimika-industriaren oinarrizko eragiketak

Nekazaritza (1)
en particular influyen sobre la consistencia y el contenido de ácidos orgánicos y azucares que influyen en las características organolépticas y la textura del fruto txertakek, bereziki, trinkotasunean eta azido organikoen eta azukreen edukian eragiten dute, zeinak fruituaren ezaugarri organoleptikoei eta testurari eragiten dieten.

Materiala: Nekazaritza

Ostalaritza eta turismoa (1)
La cromatografía en papel permite diferenciar los ácidos orgánicos de los vinos y observar el desarrollo de la fermentación maloláctica. Papereko kromatografian, ardoen azido organikoak bereiz daitezke, bai eta hartzidura malolaktikoari behatu ere.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx